Hoeveel is jouw online communicatie waard?

Wil je weten hoe de social-media-activiteiten van jouw goede doel jouw reputatie beïnvloeden? Ontdek het via de gratis Social Media Monitor van Mindwize! Met deze tool kun je de impact van je social-media-activiteit op jouw reputatie monitoren en meten.

Social media is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van een goed doel. Je kunt projecten onder de aandacht brengen, bewustzijn creëren en donaties ophalen.

De Social Media Monitor geeft je elk kwartaal inzicht in de mediawaarde van jouw organisatie en stelt je in staat die te vergelijken met andere goede doelen.

Download de Social Media Monitor 

Nieuwste resultaten van 2023

Social media is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van elk goed doel. Het wordt gebruikt om projecten onder de aandacht te brengen, bewustzijn te creëren en donaties te verzamelen. Social media kunnen echter ook een bron van negatieve publiciteit zijn voor goede doelen. Daarom is het belangrijk dat goede doelen hun social-media-activiteiten regelmatig monitoren.

De Social Media Monitor kan je hierbij helpen door je een overzicht te geven van de belangrijkste statistieken voor jouw goede doel en je in staat te stellen deze statistieken te vergelijken met andere goede doelen in jouw sector.

Als je bijvoorbeeld een campagne voert op Facebook om geld in te zamelen voor slachtoffers van een natuurramp in Azië, kun je nu de monitor gebruiken om te zien hoeveel extra volgers je hebt gekregen sinds de campagne. Je ziet ook hoeveel bereik en waarde je als goed doel realiseert via jouw online communicatie.

Daarnaast geeft deze tool ook informatie over het aantal volgers samen met het bereik op Facebook, Instagram en LinkedIn, wat een indicatie geeft of er genoeg mensen zijn die de pagina of account van jouw goede doel volgen om effectief fondsen te werven via social-media-activiteiten zoals campagnes of inzamelingsacties.

Ben je op zoek naar een manier om de social-media-activiteiten van jouw goede doel te monitoren?

Download de Social Media Monitor