De ziekte van Parkinson kent vele gezichten

Trillen, stijve armen en benen, verkramping. Ruim 60.000 Nederlanders hebben Parkinson. De ziekte van Parkinson is een ziekte van de hersenen. Wie aan de ziekte lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben en de ziekte van Parkinson is dan ook erg complex. Voor geen enkele patiënt is het beeld van Parkinsonsymptomen hetzelfde.

De missie van Stichting ParkinsonFonds is om deze ingrijpende ziekte te voorkomen of te genezen. Daarom zamelen ze geld in voor onderzoek.

Bekijk hier de website van Stichting ParkinsonFonds. 

We helpen Stichting ParkinsonFonds al meer dan 10 jaar met het werven en binden van donateurs. En dat doen we steeds meer vanuit een geïntegreerde visie.

Om een breed publiek aan te spreken, hebben we een campagne ontwikkeld met de pay-off: ‘De ziekte van Parkinson kent vele gezichten’. Hierbij hebben we naast de tv-campagne ook direct mail, radio, online marketingtelemarketing en Facebook campagnes ingezet.

Vragen over deze geïntegreerde campagne of benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact op via info@mindwize.nl of bel 023-5677000.

Neem contact op

TV Spot

Bekijk hier de TV spot

De ziekte van Parkinson kent vele gezichten

Linda (57 jaar) leefde voor haar werk als styliste. Nu leeft zij met Parkinson. Door die ziekte moest ze haar carrière opgeven.

De ziekte van Parkinson uit zich met verschillende symptomen en verloopt bij elke patiënt anders. Aan de buitenkant is de ziekte niet altijd zichtbaar.

Naast Linda hebben in Nederland ruim 60.000 andere mensen de ziekte van Parkinson. De sombere prognose is dat dit aantal zich de komende jaren verdubbelt. Parkinsononderzoek is de enige manier om dat te voorkomen.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op via info@mindwize.nl of bel 023-5677000.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.