Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop

Facebook lead campagne Hersenstichting

De Hersenstichting heeft zelf een video campagne gemaakt op haar website en op Facebook: “Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop”. De leadgeneratie werd door Mindwize verzorgd door een speciale landingspagina te maken die aanhaakte bij de campagne.

Door middel van een e-mail journey en Facebook advertenties werd aan de potentiële donateurs gevraagd om een donatie te doen. De personen die niet via e-mail reageerden op het donatieverzoek hebben wij vervolgens nagebeld in ons eigen callcenter.

De mensen die wel een donatie hebben gedaan via deze donatiepagina kregen een bedankt e-mail of brief met visuals uit de online campagne.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Robert Leendertse via robert@mindwize.nl of bel 06 – 245 749 36.

Neem contact op

De facebook lead campagne

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Bekijk het verhaal van Hent om te zien wat voor impact een hersenaandoening op zijn leven heeft.

Hent

Hent heeft alzheimer. Hij heeft het lang ontkend, maar is die fase nu voorbij. Vaak vraagt hij vier keer per minuut hetzelfde en het kan zomaar gebeuren dat hij niet weet waar hij is, of wat hij ergens doet. Hent is er zeer emotioneel onder. De tranen staan in zijn ogen als hij begint te praten over zijn ziekte. Bekijk het openhartige verhaal van Hent en zijn zoon Freek.

Bekijk de video van deze campagne

Zo zet jij leadgeneratie effectief in! Whitepaper online leadgeneratie

Leer van drie succesvolle praktijkvoorbeelden

Vandaag bekijk je een video op Facebook over dierenleed. Morgen zie je een advertentie van een goed doel voor dierenrechten om een petitie te tekenen, brochure te downloaden of een quiz te doen – iets waarmee de organisatie aan jouw contactgegevens kan komen. Hiermee ben jij een lead geworden. Het goede doel kan jou bereiken. Met een vraag, een aanbod of een dienst.

In deze whitepaper lichten wij wat praktijkvoorbeelden van online leadgeneratie voor je uit.

Download whitepaper

De Hersenstichting

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Bekijk hier de website van de Hersenstichting. 

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Robert Leendertse via robert@mindwize.nl of bel 06 – 245 749 36.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.